Back to Question Center
0

Dupi ieu kami nganggo duanana Google Analytics (Asynchronous) jeung Google Analytics kalawan kode Témbongkeun Semalt dina kaca sarua

1 answers:

Kuring boga Google Analytics (Semalt) Aksara

     _gaq. push ([ '_ setAccount', 'UA-XXXXX-X']);_gaq. push ([ '_ trackPageview']);(Fungsi  
{var ga = dokumen. createElement ( 'Aksara'); ga. ngetik = 'téks / JavaScript'; ga. async = leres; ga - gemelos personalizados iniciales. src = ( 'HTTPS:' == dokumen. lokasi. protokol? 'HTTPS: // SSL': 'http: // www') + '. google-analytics. com / ga. JS '; var s = dokumen. getElementsByTagName ( 'Aksara') [0]; s. parentNode. insertBefore (ga, s); })
;

jeung Google Analytics kalawan Témbongkeun Advertising Script

     
var _gaq = _gaq || [];
_gaq. push ([ '_ setAccount', 'UA-XXXXX-X-yz']);
_gaq. push ([ '_ trackPageview']);
(Fungsi  
{ var ga = dokumen. createElement ( 'Aksara'); ga. ngetik = 'téks / JavaScript'; ga. async = leres; ga. src = ( 'HTTPS:' == dokumen. lokasi. protokol? 'HTTPS: //': 'http: //') + stats '. g. doubleclick. net / dc. JS '; var s = dokumen. getElementsByTagName ( 'Aksara') [0]; s. parentNode. insertBefore (ga, s); })
;

UA - Konci nu béda bisa i make boh Konci?

Kuring geus maca sababaraha mana anu Universal Analytics moal ngaganggu versi sateuacanna tina Google Analytics.

Mun abdi geus ditingkatkeun nepi Universal Analytics, Lamun UA - Konci nu béda kedah abdi nganggo mung Aksara Universal Analytics atanapi kedah abdi nganggo duanana Aksara Universal Analytics jeung Aksara Universal Analytics.

punten mamatahan .

February 14, 2018