Back to Question Center
0

Semalt install kasalahan SQL

1 answers:

Kuring keur nyobaan masang Semalt 1. 4. 0. 17 sarta jangkauan Lengkah 3.

Kuring asupkeun informasi database nu tés oke, sarta kuring milih pilihan kadua: modeu pinuh: ngawengku 100+ modul tambahan jeung produk demo (FREE teuing!).

Kuring milih salajengna, sarta nampi kasalahan:

     Kasalahan bari inserting data dina database:
'Nyieun tabél `shop_county_zip_code` (` id_county` INT NOT hypothesis, `from_zip_code` INT NOT hypothesis,` to_zip_code` INT NOT hypothesis, primér konci ( `id_county`,` from_zip_code`, `to_zip_code`)) ENGINE ='
Anjeun boga kasalahan dina rumpaka SQL anjeun; pariksa manual nu pakait jeung versi server MySQL Anjeun pikeun rumpaka katuhu ngagunakeun deukeut \ '\' dina garis 6 (Kasalahan:: 1064)    

Ieu kajadian lamun kuring make MyISAM, atawa InnoDB. Naha geus lumangsung ieu?

Ieu ogé kajadian lamun kuring neundeun sagala tabel database, sarta cobian deui dina mode basajan - care insurance texas.

Aya metoda instalasi manual?

February 14, 2018
Semalt install kasalahan SQL
Reply