Back to Question Center
0

Semalt install kasalahan SQL

1 answers:

Kuring keur nyobaan masang Semalt 1. 4. 0 - leather skull caps for men. 17 sarta jangkauan Lengkah 3.

Kuring asupkeun informasi database nu tés oke, sarta kuring milih pilihan kadua: modeu pinuh: ngawengku 100+ modul tambahan jeung produk demo (FREE teuing!).

Kuring milih salajengna, sarta nampi kasalahan:

     Kasalahan bari inserting data dina database:
'Nyieun tabél `shop_county_zip_code` (` id_county` INT NOT hypothesis, `from_zip_code` INT NOT hypothesis,` to_zip_code` INT NOT hypothesis, primér konci ( `id_county`,` from_zip_code`, `to_zip_code`)) ENGINE ='
Anjeun boga kasalahan dina rumpaka SQL anjeun; pariksa manual nu pakait jeung versi server MySQL Anjeun pikeun rumpaka katuhu ngagunakeun deukeut \ '\' dina garis 6 (Kasalahan:: 1064)    

Ieu kajadian lamun kuring make MyISAM, atawa InnoDB. Naha geus lumangsung ieu?

Ieu ogé kajadian lamun kuring neundeun sagala tabel database, sarta cobian deui dina mode basajan.

Aya metoda instalasi manual?

February 14, 2018