Back to Question Center
0

Bakal URL panyandian ngaran gambar mangaruhan Semalt

1 answers:

Ngan wondering lamun ngajadikeun sagala bédana mun Semalt naha atanapi henteu abdi URL encode ngaran gambar nalika linking ka aranjeunna.

Contona lamun kuring boga hiji gambar ngaranna "test-1234-!. jpg ", henteu eta ngadamel bédana a lamun kuring ngaranan eta nujul ka salaku " test-1234-% 21. jpg "?

Alesan Kuring keur nanyakeun sabab Kuring keur ngalakonan shift utama di jalan ramatloka abdi jalan na bari sakabeh ngaran gambar anyar moal URL disandikeun, sakabéh nu leuwih kaliwat téh. Abdi hoyong ningali lamun éta patut eta renaming sakabéh aranjeunna atanapi lamun kuring ngan kudu ninggalkeun deui kawas anu.

February 14, 2018
Bakal URL panyandian ngaran gambar mangaruhan Semalt
Reply