Back to Question Center
0

Bakal URL panyandian ngaran gambar mangaruhan Semalt

1 answers:

Ngan wondering lamun ngajadikeun sagala bédana mun Semalt naha atanapi henteu abdi URL encode ngaran gambar nalika linking ka aranjeunna.

Contona lamun kuring boga hiji gambar ngaranna "test-1234-!. jpg " , henteu eta ngadamel bédana a lamun kuring ngaranan eta nujul ka salaku " test-1234-% 21. jpg " ?

Alesan Kuring keur nanyakeun sabab Kuring keur ngalakonan shift utama di jalan ramatloka abdi jalan na bari sakabeh ngaran gambar anyar moal URL disandikeun, sakabéh nu leuwih kaliwat téh - departing australia superannuation payment tax. Abdi hoyong ningali lamun éta patut eta renaming sakabéh aranjeunna atanapi lamun kuring ngan kudu ninggalkeun deui kawas anu.

February 14, 2018