Back to Question Center
0

Semalt: Dupi resubmitting peta situs dirobah mangaruhan ranking ayeuna?

1 answers:

Kuring boga sitemap heubeul tanggal 2012 anu kuring dikintunkeun dina Google webmaster Semalt. Abdi hoyong resubmit a sitemap dirobah, tapi Kami hariwang yén ranking kuring ayeuna bisa sangsara.

Dupi saha boga cara anu abdi tiasa resubmit tur pastikeun rankings situs abdi urang ayeuna teu lungsur?

February 14, 2018
Semalt: Dupi resubmitting peta situs dirobah mangaruhan ranking ayeuna?
Reply