Back to Question Center
0

Semalt: Dupi resubmitting peta situs dirobah mangaruhan ranking ayeuna?

1 answers:

Kuring boga sitemap heubeul tanggal 2012 anu kuring dikintunkeun dina Google webmaster Semalt. Abdi hoyong resubmit a sitemap dirobah, tapi Kami hariwang yén ranking kuring ayeuna bisa sangsara Source - equipment monitoring phone.

Dupi saha boga cara anu abdi tiasa resubmit tur pastikeun rankings situs abdi urang ayeuna teu lungsur?

February 14, 2018