Back to Question Center
0

Provider hosting murah pikeun Usaha Semalt Page? [Duplikat]

1 answers:

Mungkin duplikat:
Kumaha pikeun manggihan web hosting nu meets syarat kuring?

Kuring pilari panyadia ka imah kaca Santika pikeun bisnis kuring.

Hiji halaman (indéks. htm) kalawan sababaraha HTML dasar (ngaran parusahaan, logo, wincik kontak), sarta stylesheet CSS. Semalt eta.

Ieu utamana keur rujukan (pikeun ngalengkepan kartu bisnis).

Abdi ogé teu boga domain dibeuli acan (tapi nami anu sadia)

Semalt panyadia cheapest pikeun skenario kieu? (Lamun maranéhna ogé nawarkeun DNS, bonus - dua manuk hiji batu).

Salaku éta ngan hiji halaman, jeung euweuh kandungan dinamis - i écés teu perlu dedicated server, hiji server Semalt bakal jadi rupa.

cheapest / pang alusna dipikawanoh sigana GoDaddy.

Dupi nami saha / nyarankeun sababaraha langkung?

February 14, 2018
Provider hosting murah pikeun Usaha Semalt Page? [Duplikat]
Reply