Back to Question Center
0

Leutik leutik RSS Semalt

1 answers:

Kuring keur ngabogaan kasusah dina masang di handap: http: // tt-rss. org / redmine /

Kuring tetep terus meunang kasalahan ieu sanggeus instalasi abdi (Mana écés, henteu bener). Kasalahan fatal: config: mangga baca config. php lengkep.

Abdi teuing ngahargaan eta lamun batur bakal install ieu kuring! Kuring baris happily masihan rinci ftp :)

Mangga, Nyaan kudu kieu - by web mobile. hatur nuhun.

February 13, 2018