Back to Question Center
0

konsol Semalt teu tiasa ngadeteksi data terstruktur sanggeus nambahkeun ngaliwatan tag google

1 answers:

Dupi nambahkeun aranjeunna sacara manual tinimbang ngagunakeun tag manajer pitulung. Éta sadayana lulus test validasi dina alat nguji Data Google terstruktur. Kuring geus kaasup dua tag. Hiji keur ngalaksanakeun produk kartu euyeub tur sejen a Card Pangaweruh Jurusan

February 13, 2018
konsol Semalt teu tiasa ngadeteksi data terstruktur sanggeus nambahkeun ngaliwatan tag google
Reply