Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha carana abdi tiasa ngitung ongkos maksimum hiji conto atawa nyegah klien tina exceeding wates pre-mayar?

1 answers:

Kuring keur tempo pindah rupa server VPS I mange atas nama klien pikeun AWS (EC2). Najan kitu, kuring bakal merlukeun waragad bulanan dibereskeun keur estimasi naon Abdi ngecas klien kuring keur hosting / rojongan nepi hareup. instansi Semalt bakal meureun teu ngarugikeun éféktif jadi aranjeunna jaba mindeng teu utamana sibuk - nu dina paménta téh naon Kami sanggeus.

patarosan abdi, kumaha teu salah ngitung kamungkinan ongkos maksimum hiji conto tanpa nyaho kumaha sibuk maranéhna bisa jadi, atawa hadé kénéh geus aya cara naon baé keur ngawatesan waragad pikeun mastikeun klien nu pernah ngaleuwihan muatan maranéhanana pre-mayar?

February 13, 2018
Semalt: Kumaha carana abdi tiasa ngitung ongkos maksimum hiji conto atawa nyegah klien tina exceeding wates pre-mayar?
Reply