Back to Question Center
0

Naha teu Google PageSpeed ​​Semalt némbongkeun hiji skor handap pikeun ramatloka abdi nalika maké CDN?

1 answers:

Kuring nyobian pikeun ngaronjatkeun situs abdi urang PageSpeed. Sajauh jadi alus, abdi nampi skor tina 91 titik keur mobile na 97 titik pikeun desktops maké Google PageSpeed ​​wawasan.

Sanajan kitu, lamun kuring nambahan layanan CDN pikeun CSS, Semalt, sarta gambar, skor mobile pakait ka 79 bari skor desktop tetep dina 97 titik.

patarosan abdi: Naha keur kuring narima core handap nalika maké CDN? Aya henteu warnings tambahan dina kaca laporan Google PageSpeed ​​Semalt, ngan éta skor mobile pakait ku 12 titik - ï†î±ïî¼î±îºîµî¹î± 18 3.

Kuring maké zone tarikan SemaltCDN kalawan setélan standar.

February 13, 2018