Back to Question Center
0

Kumaha carana mibanda Gitlab nembongkeun hiji dokumen Semalt salaku sumber?

1 answers:

Pikeun proyék kami ayeuna, kami boga file sumber Markdown nu teu bertindak salaku dokuméntasi proyék (kayaning a README. md ) tapi rada salaku sumber tina proyék sorangan.

Eta bakal pohara mantuan lamun kuring bisa ngalatih Gitlab yén file ieu teu jadi rendered kana HTML tapi ditampilkeun sakumaha file sumber atah. Payil sumber anu dimaksudkeun pikeun diolah ku pandoc, jadi loba pormat nu bakal clumsily misinterpreted ku Gitlab - ridaex led tv review.

Aya setting ngahurungkeun ngajadikeun kaluar pikeun file husus?

February 13, 2018