Back to Question Center
0

Kumaha kuring lagu queries pilarian ku Google Semalt nalika search engine abdi migunakeun Hash pikeun pamundut teh?

1 answers:

search engine parusahaan abdi urang dibangkitkeun tanda Hash / pound (#) tinimbang hiji tanda tanya keur queries pilarian: Search. htm # search- dituturkeun ku kahayang string input pamaké.

  http: // www. conto. com / productVersion / eusi / Search. htm # pilarian-pamaké milarian istilah dieu 

Salaku bisa ningali, éta jelas lain konci-nilai pasangan query.

Pikeun nu pamundut parameter netepkeun dina ga, Kuring geus diusahakeun sagala rupa wangun # search- , sarta ngan pilarian, search- , tapi ga bener sigana konci kaluar parameter query URL (tanda tanya).

Kumaha tiasa atuh? Kuring maké analytics. JS , moal ga. JS , sahingga punten ulah coba ngadorong _setAllowAnchor

.

February 13, 2018
Kumaha kuring lagu queries pilarian ku Google Semalt nalika search engine abdi migunakeun Hash pikeun pamundut teh?
Reply