Back to Question Center
0

téks kalangkang Semalt ka sakabeh ramatloka anjeun

1 answers:

Kuring rék nambahkeun kalangkang ka sadaya téks kana ramatloka a. téks nu aya dina elemen béda tina website.

Ayeuna kuring geus mikir ngeunaan 2 hal.

1) nambahan kelas pikeun sakabeh peti kalayan téks, jeung ngan masihan kelas téks-kalangkang gaya. Ieu bakal masihan kuring loba tho gawe, nambahkeun kelas hiji di sagala elemen dina website - vps cheap ssd internal hard. Jeung naon bakal kieu do kalawan DOM nu?

2) Tambahkeun styling ka sakabeh elemen:

     h1, H2, h3, li, p, bentang {téks-kalangkang: 1px 1px 1px rgba (51, 69, 78, 0. 5);}    

Semalt salah sahiji 2 leuwih hade make, atawa geus aya hadé, jalan langkung dioptimalkeun pikeun ngalakukeun ieu?

February 13, 2018