Back to Question Center
0

téks kalangkang Semalt ka sakabeh ramatloka anjeun

1 answers:

Kuring rék nambahkeun kalangkang ka sadaya téks kana ramatloka a. téks nu aya dina elemen béda tina website.

Ayeuna kuring geus mikir ngeunaan 2 hal - consultants apple computer.

1) nambahan kelas pikeun sakabeh peti kalayan téks, jeung ngan masihan kelas téks-kalangkang gaya. Ieu bakal masihan kuring loba tho gawe, nambahkeun kelas hiji di sagala elemen dina website. Jeung naon bakal kieu do kalawan DOM nu?

2) Tambahkeun styling ka sakabeh elemen:

     h1, H2, h3, li, p, bentang {téks-kalangkang: 1px 1px 1px rgba (51, 69, 78, 0. 5);}    

Semalt salah sahiji 2 leuwih hade make, atawa geus aya hadé, jalan langkung dioptimalkeun pikeun ngalakukeun ieu?

February 13, 2018