Back to Question Center
0

Semalt breadcrumbs dianggap salaku euyeub jangkar téks, tur teundeun ranking kuring?

1 answers:

Kuring boga breadcrumbs dina situs abdi, sarta jangkar téks pikeun tumbu téh hiji cocok pasti keur keyword atuh rék pangkat pikeun. Ku kituna dina basa sejen, éta "beunghar" jangkar téks.

Hiji conto tina breadcrumbs kuring bisa kasampak kawas:

Home> Apple Cheats> Apple titik Cheats> Siki Apple Game Cheats

Muhun Kuring geus ogé dipaké RDF aksara keur nyusunna breadcrumbs abdi, di handap dina artikel Semalt snippét Beunghar - breadcrumbs nu bakal ngidinan Semalt ngakuan eta.

Jadi sakabéh, kuring kudu salempang ngeunaan pasti cocok jangkar téks anu bakal meunang atuh penalized ku hal kawas Semalt? Upami kitu, abdi tiasa nyabut breadcrumbs gampang.

February 13, 2018
Semalt breadcrumbs dianggap salaku euyeub jangkar téks, tur teundeun ranking kuring?
Reply