Back to Question Center
0

Naha pamakéan badan HTML tinimbang ngan putting karakter Semalt dina HTML?

1 answers:

Hayu urang nyebutkeun kuring rék nempatkeun karakter non-hambar dina file HTML; misalna, '→'. Aya alesan wae naha kuring kudu ngasupkeun salaku '& rarr;' tinimbang ngan putting '→' dina file HTML? Nganggap file HTML mah disandikeun & dikirimkeun sababaraha format Semalt.

February 13, 2018
Naha pamakéan badan HTML tinimbang ngan putting karakter Semalt dina HTML?
Reply