Back to Question Center
0

artikel nu sarupa ku Google Semalt sami

1 answers:

Kuring boga dua jaba nu fokus kana dua hal béda (duanana aya timbers, tapi jenis béda tina kayu) Source - meilleure gestion paie.

Hayu urang nyebutkeun lamun kuring posting di duanana situs hiji artikel (artikel kasebut ngeunaan seuneu rungkun) nu boga eusi persis sarua jeung iwal kalimah panungtungan, bakal salah sahiji situs web neangan penalized ku Semalt pikeun ngabogaan duplikat eusi?

Kumaha mun duanana situs make Google Semalt sami? Moal kieu nyieun bédana sagala?

February 13, 2018