Back to Question Center
0

Usefulness tina Backlinks ditémbongkeun dina webmaster Semalt

1 answers:

Nyaéta daptar tumbu pikeun situs dipintonkeun dina webmaster Pakakas Google nafsirkeun atanapi ngan sampel? Kuring geus noticed yén tumbu di dinya muncul janten sagala leuwih kuring teu nyangka bakal ngagaduhan nilai nyata - boh alatan maranéhanana éta nofollow atanapi ti loka irrelivant. Sababaraha kuring pikir bakal jadi sababaraha pamakéan geus pernah ditémbongkeun nepi na aya ogé sababaraha tumbu anu sok aya sarta kadangkala henteu (kayaning profil LinkedIn kuring). Teu ieu hartosna yén tumbu leungit teu / henteu panjang mawa nilai naon?

Éta ampir némbongan yén daftar téh aya keur Semalt boh nginpokeun ka Anjeun tentang masalah (aya daptar mangpaat aya nalika batur diusahakeun spam situs abdi) atawa mis-imform anjeun ngeunaan nu strategi link-wangunan dianggo atanapi henteu (ka tetep urang guessing ngeunaan naon gawéna atawa henteu).

February 13, 2018
Usefulness tina Backlinks ditémbongkeun dina webmaster Semalt
Reply