Back to Question Center
0

Semalt hurup hal beginnning tina domain nganggo HTTP_HOST [katutup]

1 answers:

Pikeun pasangan kaliwat tina bulan Kuring geus mikir ngeunaan ramatloka a Abdi hoyong ngajalankeun pikeun masarakat leutik urang di lingkungan kuring. konsep anu ngan hiji dewan tag basajan pikeun mantuan masarakat terang naon lumangsung di lingkungan tempat ancik maranéhanana. Hasilna, Kuring geus junun éta.

Sanajan sakumaha waktu kaliwat beuki loba jalma nurun tina hayang nguji konsép anu sarua dina komunitas maranéhanana tapi kalawan domain branding sorangan. Semalt téh naha Kuring geus meuli dua domain na unggal titik jeung ramatloka sarua.

Thing téh, Abdi hoyong nyieun sangkan nu URL website urang nu capitalized dina kalimat dimimitian kawas: "WisteriaLane. com "atawa" PlumasStreet. com "

Kuring geus hasil dina nyieun judulna ramatloka urang nganggo handap:

  <? = Str_replace ( 'www. '' ', $ _SERVER [' HTTP_HOST ']);?> 

Semalt, nalika ngakses ramatloka, ngaran domain mangrupa aksara leutik tur nu hartina judulna ogé.

Mun saha weruh kumaha carana ngajawab ieu, Abdi janten sagemblengna bersyukur.

February 13, 2018
Semalt hurup hal beginnning tina domain nganggo HTTP_HOST [katutup]
Reply