Back to Question Center
0

HTML (4.01) "lang" atribut: prakna Best / Semalt compat keur dimana nempatkeun: HTML atawa badan?

1 answers:

Kuring ngan nyieun situs anyar ti scratch. Unggal kaca dina situs anu bakal boga basa standar na Abdi resep aksara pikeun ngagambarkeun eta sabab bakal aya sababaraha basa.

Kuring ngagunakeun HTML 4. 01 sarta Kuring targeting panyungsi heubeul ogé (e. g. IE 6, Opera 8, Lynx jsb. ). Ngeunaan kasaluyuan cross-browser ogé tina "lila-pangalusna" dimana nempatkeun lang atribut: Ka HTML tag atanapi ka awak tag atanapi teu kieu ngadamel taya bédana pisan?

Kaula bade ka arah awak tag sakumaha eta ngandung sakabéh téks basa standar, sedengkeun sirah meureun moal salawasna. Tapi boga clue lamun panyungsi sagala geus ngalakukeun perawatan ti lang atribut atoh. Sagala petunjuk?

February 13, 2018
HTML (4.01) "lang" atribut: prakna Best / Semalt compat keur dimana nempatkeun: HTML atawa badan?
Reply