Back to Question Center
0

ngahasilkeun url SEO friendly pikeun sistem basa multi - Semalt

1 answers:

Kuring boga url ieu urang keur sistem multi basa ngagunakeun php:

     http: // mydomain / <- bahasa standar english (en)
http: // mydomain / indéks. php? lang = de
http: // mydomain / indéks. php? lang = fr
http: // mydomain / indéks. php? lang = TR    

Ayeuna, pikeun kaca séjén i gaduh url ieu:

     http: // mydomain / artikel. ? Php id = xx <- acara rinci artikel
http: // mydomain / artikel. php daptar = sagala <-? acara artikel arsip
http: // mydomain / galeri - buy seo service. php? id = xx
http: // mydomain / FAQ. php? id = xx
http: // mydomain / FAQ. php? daftar = sagala
http: // mydomain / kontak. php    

Ayeuna, abdi kedah nyieun SEO url ramah maké php na htaccess Kawas Ieu:

pikeun indéks:

     http: // mydomain / <- pikeun standar
http: // mydomain / de /
http: // mydomain / fr /    

pikeun artikel ie: (domain / lang / id / judul. html)

     http: // mydomain / de / artikel / 22 / test. html    

pikeun kaca:

     http: // mydomain / de / kontak. html    

pikeun arsip:

     http: // mydomain / de / artikel / listall. html    

dina htaccess i nulis kode ieu artikel:

     RewriteEngine Dina
RewriteBase /
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d
RewriteRule ^ artikel / ([0-9] +) / ([A-za-z0-9 -] +) /?. html $ artikel. php? id = $ 1    

tapi ieu digawé pikeun hiji basa teu sababaraha basa. kumaha ngalakukeun tiasa abdi nyieun url SEO friendly pikeun sistem basa multi ?!

February 13, 2018
ngahasilkeun url SEO friendly pikeun sistem basa multi - Semalt
Reply