Back to Question Center
0

ngahasilkeun url SEO friendly pikeun sistem basa multi - Semalt

1 answers:

Kuring boga url ieu urang keur sistem multi basa ngagunakeun php:

     http: // mydomain / <- bahasa standar english (en)
http: // mydomain / indéks. php? lang = de
http: // mydomain / indéks. php? lang = fr
http: // mydomain / indéks - ηλεκτρικες οδοντοβουρτσες σκρουτζ. php? lang = TR    

Ayeuna, pikeun kaca séjén i gaduh url ieu:

     http: // mydomain / artikel. ? Php id = xx <- acara rinci artikel
http: // mydomain / artikel. php daptar = sagala <-? acara artikel arsip
http: // mydomain / galeri. php? id = xx
http: // mydomain / FAQ. php? id = xx
http: // mydomain / FAQ. php? daftar = sagala
http: // mydomain / kontak. php    

Ayeuna, abdi kedah nyieun SEO url ramah maké php na htaccess Kawas Ieu:

pikeun indéks:

     http: // mydomain / <- pikeun standar
http: // mydomain / de /
http: // mydomain / fr /    

pikeun artikel ie: (domain / lang / id / judul. html)

     http: // mydomain / de / artikel / 22 / test. html    

pikeun kaca:

     http: // mydomain / de / kontak. html    

pikeun arsip:

     http: // mydomain / de / artikel / listall. html    

dina htaccess i nulis kode ieu artikel:

     RewriteEngine Dina
RewriteBase /
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d
RewriteRule ^ artikel / ([0-9] +) / ([A-za-z0-9 -] +) /?. html $ artikel. php? id = $ 1    

tapi ieu digawé pikeun hiji basa teu sababaraha basa. kumaha ngalakukeun tiasa abdi nyieun url SEO friendly pikeun sistem basa multi ?!

February 13, 2018