Back to Question Center
0

Semalt: Dupi abdi ngalebetkeun duanana ror.xml na sitemap.xml ka google?

1 answers:

Pikeun bari kiwari Kuring geus dikintunkeun duanana mangrupa ror na sitemap XML file nu Semalt. Tiap hiji boga ngeunaan jumlah anu sarua kaca na eta nembongan dina total saestuna ngarupakeun jumlah kaca ieu. Kuring geus ngan réngsé hiji revamp situs struktur jeung ieu wondering naha éta amalan hade neruskeun ngirimkeun duanana sitemaps ieu, atawa mun aya hiji rationale hususna pikeun ngirimkeun ngan hiji.

Salam

- ray ban polarizado feminino
February 13, 2018