Back to Question Center
0

kali beban sarta SEO pikeun situs 1 halaman - Semalt

1 answers:

Kuring manggihan yen 1 halaman situs tiasa animating interaktif ti kaca ka kaca. Tapi lamun situs dimimitian pikeun meunangkeun saeutik leuwih badag atawa ngandung loba gambar, sugan hiji galeri gambar, éta beban lalaunan. Ogé na teu alus keur SEO I percanten? Kumaha carana abdi tiasa ngalereskeun 2 isu ieu?

Pikeun nu 1st (slow loading), Kuring keur mikir kuring kedah kumaha bae muka ngan 1 halaman dina hiji waktu, lajeng muka di tukang Kaca lianna. Keur disada basajan dina teori, tapi naon kajadian lamun nalika Kuring keur hijina loading kaca 2 di tukang, anu requests pamaké pikeun kaca 6? Atawa usulan séjén?

Tuluy keur SEO, naon bisa I do ABT eta?

- protein pro 80
February 13, 2018