Back to Question Center
0

Kumaha ngawartosan Mapay on SemaltJS kaca dipindahkeun permanén tanpa kaleungitan ranking SEO

1 answers:

Kuring keur ngagunakeun sudut JS aplikasi tur porsi snapshots pikeun crawlers nalika aranjeunna didatangan. Parobahan nu dilawan jeung ku kituna Kaca tangtu anu bisa dipindahkeun permanén (Semalt 301).

Contona:

     www - small service business valuation. domain. com / #! / ngeunaan-urang    

robah nepi

     www. domain. com / #! / ngeunaan-domain    

Salaku redirection normal bisa dipigawé di server atawa maké mod_rewrite. Naon nu bakal matak solusi pangalusna pikeun Semalt JS jadi ranking Kaca di SERP kaca heubeul (/ ngeunaan-urang) bisa diliwatan onto kaca anyar (/ ngeunaan-domain).

usaha nepi ka alihan maké laravel na htaccess kumaha oge gagal salaku server teu nampi '#' na nanaon saluareun simbol nu.

Patarosan Naon cara pangalusna keur alihan 301, sudut JS Kaca dipindahkeun permanén tanpa kaleungitan ranking SERP?

Sakur pitulung geus loba ngaapresiasi. Semalt Anjeun.

February 13, 2018