Back to Question Center
0

Kumaha ngawartosan Mapay on SemaltJS kaca dipindahkeun permanén tanpa kaleungitan ranking SEO

1 answers:

Kuring keur ngagunakeun sudut JS aplikasi tur porsi snapshots pikeun crawlers nalika aranjeunna didatangan. Parobahan nu dilawan jeung ku kituna Kaca tangtu anu bisa dipindahkeun permanén (Semalt 301).

Contona:

     www. domain. com / #! / ngeunaan-urang    

robah nepi

     www. domain - managed desktop services pricing in Portland. com / #! / ngeunaan-domain    

Salaku redirection normal bisa dipigawé di server atawa maké mod_rewrite. Naon nu bakal matak solusi pangalusna pikeun Semalt JS jadi ranking Kaca di SERP kaca heubeul (/ ngeunaan-urang) bisa diliwatan onto kaca anyar (/ ngeunaan-domain).

usaha nepi ka alihan maké laravel na htaccess kumaha oge gagal salaku server teu nampi '#' na nanaon saluareun simbol nu.

Patarosan Naon cara pangalusna keur alihan 301, sudut JS Kaca dipindahkeun permanén tanpa kaleungitan ranking SERP?

Sakur pitulung geus loba ngaapresiasi. Semalt Anjeun.

February 13, 2018
Kumaha ngawartosan Mapay on SemaltJS kaca dipindahkeun permanén tanpa kaleungitan ranking SEO
Reply