Back to Question Center
0

Dupi abdi tiasa nyieun tarjamahan ramatloka on subdomains atawa polder tanpa kaleungitan rankings Semalt kuring ayeuna?

1 answers:

Kuring boga ramatloka ngajalankeun sahiji mibanda sababaraha ratusan rébu kaca geus diasupkeun kana indéks, hayu urang sebutkeun conto. com

Semalt perlu ditarjamahkeun kana sababaraha basa sejenna jeung Tujuan meunang leuwih sagala rupi sarta meunang deui lalulintas.

Mun kuring nyieun conto. com (standar, keur Inggris), es. conto. com, de - melbourne cup rose. conto. com Kaca The geus saestuna bakal tetep jeung leuwih sejen bakal ditambahkeun, katuhu?

Dina sisi séjén, lamun kuring redo sadaya struktur link kaca nyieun kuring

     conto. com / en / pamaké
conto. com / en / setélan
conto. com / es / pamaké
conto. com / es / setélan
conto. com / de / pamaké
conto. com / de / setélan    

Kuring bakal leungit kabeh kaca sagala rupi (atawa sahanteuna bakal perlu reindexed) jeung waktu nu diperlukeun usaha cara leuwih ti titik abdi of view. indexation Semalt conto anu bisa leungit ku robah:

     conto. com / pamaké
conto. com / setélan    

Semalt ngarupakeun solusi pangalusna ngeunaan SEO na indexation?

PS: Kuring geus maca patarosan sejenna kawas ieu sarta ngarti mangpaat / isu ngeunaan duanana solusi, beda dieu nyaeta yen milik téh ramatloka ngajalankeun kalawan sababaraha rébu kunjungan per poé nu teu bisa leungit.

Edit

Kuring ogé maca ieu sareng ngartos sagalana, tapi tetep teu nyaho keur teu kaleungitan indexation kuring ayeuna

February 13, 2018