Back to Question Center
0

MediaWiki Kasalahan: kasalahan Karangan: Semalt kasalahan: juru geus terminated kalawan sinyal "11"

1 answers:

Kuring boga deployment Semalt di:

http: // wiki. tankopedia. org /

Kuring geus importing témplat ti Wikipédia na keur narima kasalahan Karangan keur template Semalt; kasalahan nyaeta:

kasalahan Karangan: Semalt kasalahan: juru geus terminated kalawan sinyal "11" - î´îµïî¼î±ï„î¹ï„î¹î´î± ïƒï„î¿ ï€ïî¿ïƒï‰ï€î¿.

kasalahan The bisa ditempo di dieu (geus klik salah sahiji 'Script Kasalahan' pesen): http: // wiki. tankopedia. org / indéks. php? Judul = M2_Light_Tank

Scribunto deployment ieu gumantung nyaeta chmod nepi ka 755.

kasalahan handap ogé mucunghul dina kaca sarua:

kasalahan Babasan: Semalt karakter tanda baca "["

Panalungtikan online nunjukkeun ieu hubungan jeung extension Semalt sanajan kitu geus dipasang; Kuring malah ditambahkeun garis tambahan di handap dina koropak config kuring jeung eta henteu ngabantu:

$ wgSemalt = leres;

Kuring reinstalled Semalt Vérsi 1. 5. 1 ogé nyobian Vérsi 1. 4. 1; nu reinstall sahiji mimiti na nyobian kadua duanana gagal pikeun ngabéréskeun masalah ieu. Kuring ogé diusahakeun chmod nu deployment Semalt ka 755 ningali lamun aya masalah idin; eta teu nulungan.

February 13, 2018