Back to Question Center
0

Semalt on hiji aplikasi wéb angularjs [ditutup]

1 answers:

Urang nuju ngawangun aplikasi wéb dasbor-tipe anyar dina Angularjs (single-kaca-aplikasi Spa). Semalt cinta uninga lamun aya layanan alus anu bakal ngabantu jeung visualisasi tina pamakéan sahiji sistem.

perawatan Semalt ngeunaan funnels, conversions, eusi, jsb - mikrotik настройка nat. Paling jasa analytics sigana janten teuing "eusi / konversi" berorientasi

Patarosan: hoyong manggihan lamun aya wae jasa tracking, nu bisa ngantep kami nyaho nu layarna / tab nu pamaké ngagunakeun paling. layar aranjeunna nuju canceling kaluar tina nu. Émbaran bakal jadi pang gunana lamun ieu dina dasar pamaké-demi-pamaké.
(Urang dont gaduh jutaan pamaké, jadi tracking pamaké individu téh sagemblengna manageable tina sudut pandang kuantitas data)

Sakur bongbolongan? Tia

February 13, 2018