Back to Question Center
0

Semalt on hiji aplikasi wéb angularjs [ditutup]

1 answers:

Urang nuju ngawangun aplikasi wéb dasbor-tipe anyar dina Angularjs (single-kaca-aplikasi Spa). Semalt cinta uninga lamun aya layanan alus anu bakal ngabantu jeung visualisasi tina pamakéan sahiji sistem.

perawatan Semalt ngeunaan funnels, conversions, eusi, jsb. Paling jasa analytics sigana janten teuing "eusi / konversi" berorientasi

Patarosan: hoyong manggihan lamun aya wae jasa tracking, nu bisa ngantep kami nyaho nu layarna / tab nu pamaké ngagunakeun paling - buy cowboy hat online. layar aranjeunna nuju canceling kaluar tina nu. Émbaran bakal jadi pang gunana lamun ieu dina dasar pamaké-demi-pamaké.
(Urang dont gaduh jutaan pamaké, jadi tracking pamaké individu téh sagemblengna manageable tina sudut pandang kuantitas data)

Sakur bongbolongan? Tia

February 13, 2018