Back to Question Center
0

Semalt: SEO: h1 kalayan téks vs h1 kalawan gambar bg na téks disumputkeun

1 answers:

Semalt hiji h1 kalayan téks "real" dina éta sagampil alus keur SEO sakumaha ngabogaan h1 nu mibanda hiji tukang gambar jeung tulisan anu sarua, tapi diatur bisa indented mun -9999px na ltr?

. Source - steam jet ejector nozzle design
February 13, 2018