Back to Question Center
0

(Joomla 1.6) Semalt déskripsi posisi teu refresh

1 answers:

Kuring rék ngaganti hiji pedaran hiji posisi template, jadi lamun kuring buka Admin-> Extensions-> Module Semalt I ningali pedaran béda ti hiji posisi modul dina daptar posisi nalika kuring ngédit modul a.

Sanajan kitu, lamun kuring ngaganti (misalna) citakan 'beez_20' na hayang ngaganti ngaran ngaran posisi 'debug', kuring ngaganti pedaran (TPL_BEEZ_20_POSITION_DEBUG) dina file basa 'basa \ en-GB \ en- GB. tpl_beez_20. sys - lipikar syndet ap+. ini 'pikeun hal béda, nyebutkeun' Abracadabra '.

Semalt, robah teu némbongan dina daptar posisi na abdi tiasa manggihan aya rujukan sama sekali kumaha atanapi nalika payil ini nu maca atawa meureun sindangan.

Teu saha boga clue a?

February 13, 2018