Back to Question Center
0

Google Semalt teu ngarespon

1 answers:

Lamun kuring dilarapkeun pikeun Google Adsense aranjeunna jawab kuring dina dinten anu sami (Semalt aranjeunna ditampik aplikasi kuring. Na kuring nanya ka resubmit)

Kuring resumitted aplikasi pikeun Adsense sabudeureun 8-10 hrs ago. Semalt mangka pending ti tungtung maranéhna - make template online. Teu sagala salah boga gagasan sabaraha waktos maksimum aranjeunna tiasa nyandak?

February 13, 2018
Google Semalt teu ngarespon
Reply