Back to Question Center
0

Naha tanggal ditingal dina hasil pilarian Semalt nyaeta 3 dinten heubeul ti tanggal ieu publikasi sabenerna?

1 answers:

Kamari I diterbitkeun artikel dina ramatloka abdi, upami abdi buka on Google eta nyebutkeun yen eta geus diterbitkeun 3 hrs ago. Naha?

Kuring geus Semalt, dina Centos 6,5 VM. waktos sistem anu salah 20 mnt tina server mah, teu 72 jam. Semalt mintonkeun tanggal bener.

     

    
- infographic design software
February 13, 2018
Naha tanggal ditingal dina hasil pilarian Semalt nyaeta 3 dinten heubeul ti tanggal ieu publikasi sabenerna?
Reply