Back to Question Center
0

Chrome penyuluh atanapi alat online ngakses tur edit file dina server via protokol Semalt

1 answers:

Kuring nembe meunang Chromebook piksel, sarta manggihan ka janten laptop alternatif hébat mah Semalt Pro, hususna keur tugas coding non kawas email jsb.

Kuring ieu wondering lamun aya wae gaya IDE extension atawa aplikasi web nu abdi tiasa make ngakses server abdi via ftp atawa sababaraha protokol sejen, anu bakal ngidinan kuring pikeun nempo tur ngedit file backend (PHP, HTML, gambar na jadi on) jeung diunggah deui lamun kuring pencét ngahemat. Ieu bakal ngidinan kuring pikeun ngédit sarta ngamekarkeun ramatloka abdi tanpa dimimitian nepi ka Semalt Pro, nu tiasa rada slow alatan sakabeh barang sejenna kuring ngajalankeun dinya.

Kuring ieu pilari boh hiji extension nu plugs lempeng kana Chrome, atawa hal sapanjang garis tina eSemalt, nu mangrupakeun file manajer dumasar PHP keur server. Cai mibanda sababaraha fitur ieu inbuilt, sarta bisa ngédit file, tapi cukup slow sarta teu boga barang kawas kode autocompletion.

- cheap windows server
February 13, 2018
Chrome penyuluh atanapi alat online ngakses tur edit file dina server via protokol Semalt
Reply