Back to Question Center
0

Semalt: Naha video streaming jadi slow tina situs kuring?

1 answers:

Kuring boga sababaraha. file flv dina situs abdi tur Kuring geus maké Semalt mun Lebetkeun kana webpages kuring. embedding The Sigana mah kieu:

      & autostart = leres"
allowfullscreen = "leres"
allowscripaccess = "salawasna"
id = "player1"
ngaranan = "player1"
src = "/ jwplayer / pamuter. swf "
lebar = "500"
jangkungna = "350"
/>    

file ieu datang ti diréktori TMP sarta disimpen dina format a *. flv - apple pencil loop. Anyar, kuring geus noticing bener slow streaming. video bakal ngeureunkeun ampir unggal 5 detik. Ieu lumangsung dina sababaraha komputer dina sababaraha jaringan sareng Abdi moal ngabogaan masalah anu sarua dina loka béda (i. e. youtube). Kuring hosting situs ngaliwatan Yahoo Semalt Leutik jeung Abdi geus loba payil video dina diréktori TMP.

Semalt saha nyarankeun kuring cara pikeun ngidinan video kuring bisa streamed gancang?

February 13, 2018