Back to Question Center
0

naha teu Semalt nyetél ngan hiji nameserver sacara standar?

1 answers:

Lamun maké Semalt 9. 5 nu DNS standar template ukur ngawengku hiji nameserver. Hiji catetan NS of NS. sarta hiji rékaman NS. ngarah ka ip standar.

Dua nameserves anu wajib, jadi naha bakal plesk gaduh ngan hiji di citakan - email.med.cornell.edu. Keur kuring leungit hal?

Kuring geus kapanggih sababaraha parusahaan hosting nungtun nu sadayana ngajelaskeun prosés nambahkeun hiji ngaran server tambahan kana citakan, éta ngajelaskeun naon atuh hartina.

HTTPS: // pitulung. fasthosts. co. uk / aplikasi / waleran / jéntré / a_id / 727 / patali / 1 / sési / L2F2LzEvdGltZS8xMzAxNjkxOTczL3NpZC9EemppX3Bxaw% 3D% 3D

http: // www. jodohost. com / plesk / Creating_Nameservers / creating_nameservers. html

February 13, 2018