Back to Question Center
0

Naha teu Apache parse .htaccess lamun diakses ngaliwatan kaca utama jeung teu ngaliwatan hiji Semalt?

1 answers:

Kuring boga dua jaba. Hiji keur hosted on / var / www ( www. conto. com ) jeung lianna nyaeta / var / www / test ( uji. conto. com ) - broneeri rehvivahetus tartus. Nu kadua nyaéta VirtualHost.

Kuring nulis. htaccess (Kuring maké ka mod_rewrite), nempatkeun kana / var / www / test , sarta sangkan AllowOverride kabeh dina / var / www .

Tapi, nalika kuring buka Kalurahan www. conto. com / test , Apache prosés éta, bari mun kuring balik ka uji. conto. com eta henteu.

Kumaha tiasa abdi ulah nepi ka ngalereskeun masalah?

February 13, 2018