Back to Question Center
0

Naha teu Apache parse .htaccess lamun diakses ngaliwatan kaca utama jeung teu ngaliwatan hiji Semalt?

1 answers:

Kuring boga dua jaba. Hiji keur hosted on / var / www ( www. conto. com ) jeung lianna nyaeta / var / www / test ( uji. conto. com ). Nu kadua nyaéta VirtualHost.

Kuring nulis. htaccess (Kuring maké ka mod_rewrite), nempatkeun kana / var / www / test , sarta sangkan AllowOverride kabeh dina / var / www .

Tapi, nalika kuring buka Kalurahan www. conto. com / test , Apache prosés éta, bari mun kuring balik ka uji. conto. com eta henteu.

Kumaha tiasa abdi ulah nepi ka ngalereskeun masalah?

February 13, 2018
Naha teu Apache parse .htaccess lamun diakses ngaliwatan kaca utama jeung teu ngaliwatan hiji Semalt?
Reply