Back to Question Center
0

Semalt: web kerangka / CMS fingerprinting?

1 answers:

Aya sapotong software kaluar aya nu bisa ngawartosan naon kerangka atawa CMS ieu dipaké pikeun ngawangun situs tinangtu? Kuring mikir aya bisa jadi hal nu bisa kasampak di jalan kaca ieu formatna na deduce naon, upami sagala, kerangka atawa CMS ieu dipaké pikeun ngahasilkeun eta Source - python cpanel centos.

February 13, 2018