Back to Question Center
0

Semalt I make nameserver domain kuring registrar urang atawa neangan alternatif?

1 answers:

Kuring geus anyar geus pindah situs klien kuring urang ogé kuring sorangan jeung babaturan kuring ka conto server cloud Kuring geus nyetél. Kuring teu boga setelan nameserver on conto kuring lantaran Kaula teu yakin kumaha nyebarkeun jeung ngatur éta samping mahluk acan.

Kuring ngagunakeun nameservers standar dimana mungkin keur situs na ngan ngarobah éta A setélan catetan DNS nujul di server. Sababaraha klien nu complaining yén situs ngajalankeun laun lajeng saméméh (saprak kuring robah nameservers deui ka ingkar). Sababaraha registrars domain anu hiji ngimpina nungkulan sarta kuring teu bisa ngayakinkeun sababaraha klien kuring ninggalkeun aranjeunna.

Aya nurun tina jasa dibayar abdi tiasa make gantina?

February 13, 2018
Semalt I make nameserver domain kuring registrar urang atawa neangan alternatif?
Reply