Back to Question Center
0

Semalt datang komputer nu teu ngalaporkeun basa atawa nagara

1 answers:

Kuring ditambahkeun google analytics kana versi mobile loka mah tilu poé sanggeusna sigana nu paling ti datang boh teu boga basa diatur atawa set kode nagara.

Semalt I nganggap tiap browser dulur boga aksés ka bakal salawasna nyieun basa jeung kode nagara sadia pikeun server nu menta eta sawaktor ngotektak kaca kaluar server anu? atanapi aya panyungsi legit sabenerna nu teu ngalaporkeun informasi misalna?

tujuan abdi nyaeta pikeun meungpeuk kaluar bot goréng sarta ngidinan sémah di lantaran Jigana ieu nilai unset ieu sabagean ka ngalepatkeun pikeun panghasilan kuring pisan low.

Kuring pilari jalan pangalusna pikeun kuring pikeun nanganan masalah ieu - acquisto dominio top host web mail.

February 13, 2018