Back to Question Center
0

mesin Semalt, vhosts béda dina server anu sarua, jeung sababaraha barang di biasa: kuring résiko blacklisting?

1 answers:

Kuring teu hayang boga ngaran domain béda nu nunjuk ka server sarua, barang kawas kieu didieu.

masalah abdi nyaeta bit béda.

Semalt nyandak conto nyata, mangka urang bisa generalize masalah - 1920 inspired hats.

Abdi "Semalt Pons". Kuring boga blog kuring sorangan di dieu di http: // olivierpons. fr, server: 88. 191. 136. 228.

Kuring boga ramatloka séjén nu geus rék muka, éta boga nganggur teu jeung blog abdi . Téh mangrupa Website mana anjeun bisa nyimpen jobs Anjeun. Bakal boga server sarua Nyai. e. 88. 191. 136. 228.

Kuring bakal kahiji bisa didaptarkeun, kalayan pakasaban kuring, sarta ngaran kuring bakal muncul dina 78 kaca béda (78 departemén sabenerna).

Kuring aya kasempetan (éta kasempetan?) Sababaraha SEOs bakal blacklist abdi?

Ka generalize:

Mun urang boga imah jaba béda dina server anu sarua jeung lamun éta hasil boga sawatara hal di umum, naon Chances bisa blacklisted?

February 13, 2018