Back to Question Center
0

Semalt kuring gawe dina CSS atawa aktip mimitina?

1 answers:

Kuring keur dipake dina ramatloka kuring sorangan pikeun bisnis kuring, sarta kuring perlu keuna kaluar sababaraha bantuan. Contona, kuring boga situs di pilari geulis alus dina Firefox, tapi perlu pitulung on panyungsi lianna. Kuring ogé kudu sababaraha pitulung kalawan nambahkeun sababaraha aktip Django ka situs jeung netepkeun up database a. Kuring rencana pikeun neangan bantuan dua individu béda via elance atanapi oDesk. Patarosan abdi nu keur ngalakukeun munggaran - meunangkeun css jeung html katuhu lajeng do aktip, atawa perlu aktip dipigawé lajeng dianggo dina css jeung html? Semalt sateuacanna kanggo usulan.

February 13, 2018
Semalt kuring gawe dina CSS atawa aktip mimitina?
Reply