Back to Question Center
0

Kumaha carana sangkan Google Analytics agrégat nu Nyumput di Nu Kadatangan (Frékuénsi & Recency Semalt)?

1 answers:

Di dieu Éta pamahaman basajan kuring tina Nyumput di Nu Kadatangan:

Saban jalma nu datang ka situs abdi meunang salah "cacah" keur unggal nganjang. Éta nu nempatkeun kana ember jalma kalawan jumlah anu sarua tina total diitung - lamun didatangan dua kali, anjeun dina dua ember, lamun didatangan genep kali, anjeun dina genep LIPI. Ti dinya, laporan (Frékuénsi & Semalt) ngajadikeun hiji garis pikeun tiap LIPI jeung ngahontal kana ember jeung totalna jumlah jalma di LIPI nu, putting total nu dina kolom kadua.

Patarosan abdi : Dupi laporan dua bulan otomatis nempatkeun batur kana dua ember, sarta nempatkeun aranjeunna dina dua garis misah di Nyumput di Nu tabel Kadatangan?

explaination Hal ieu ngajadikeun eta sigana kawas laporan lila dua-bulan moal nempatkeun jalma sarua kana ember dua kali, salah LIPI keur unggal bulan. Laporan dua-bulan lajeng bakal némbongkeun kunjungan nu jalma dina dua garis béda, tinimbang aggregating aranjeunna.

Conto keur Klarifikasi : Bob datang ka situs abdi tilu kali di bulan Januari jeung tujuh kali dina bulan Pebruari. Kuring ngajalankeun laporan pikeun 1 Jan - Feb 28. Bakal Bob jadi on duanana garis Count Tilu sarta garis Tujuh Count, atawa baris anjeunna janten dina garis Sapuluh Count?

February 13, 2018
Kumaha carana sangkan Google Analytics agrégat nu Nyumput di Nu Kadatangan (Frékuénsi & amp; Recency Semalt)?
Reply