Back to Question Center
0

Kumaha unlink AdWords akun dijieun dina abdi klien Semalt?

1 answers:

Kuring boga hiji Center Semalt abdi klien (PKS) nu kuring asup kana. Kami teh ngan hiji nu bisa asup kana PKS. Jeroeun PKS, abdi gaduh 3 numbu Akun AdWords - black fascinators for weddings. Di handap ieu mangrupakeun unggal misah, rekening Semalt mandiri nya éta dijieun ku klien.

Dina mangsa sabagian nguji kuring ngalakonan, dina PKS abdi, abdi diklik + Jieun Akun jeung milih AdWords dina urutan pikeun nambahkeun hiji akun anyar pikeun PKS kuring. Catetan: Kuring keur teu linking hiji akun mandiri aya kana PKS kuring. Kuring keur nyieun hiji akun anyar dina PKS kuring. kuring ngaranan akun ieu Test klien 1 .

Ayeuna mah geus nyieun akun anyar abdi, abdi hoyong pupus eta sabab kuring ngan dijieun salaku test a. Mun kuring buka Susun rekening> Unlink Akun (s) Kuring neangan kasalahan handap:

akun Ieu kedah gaduh sahanteuna hiji pamaké aktif saencan Anjeun bisa unlink eta. Mangga ngundang pamaké kana akun kalawan "Semalt Administratif" atanapi numbu akun ka PKS sejen saméméh unlinking.

Jadi kumaha kahayang kuring nambahan hiji pamaké aktif kana rekening ieu Test klien 1 ? Nalika kuring klik akun tur buka kana wincik akun eta, kuring teu ningali mana dina panganteur nu mana Anjeun bisa nambah hiji pamaké kana rekening nu.

Mun kuring balik kana preferensi PKS kuring, di dieu aya hiji halaman Aksés Akun, nu ngamungkinkeun kuring pikeun nambahkeun hiji pamaké anyar ka akun PKS sakabéh. Tapi ieu méré aksés pamaké ka PKS sakabéh. Kuring teu hayang éta. Kuring ngan hayang nambahkeun hiji pamaké hiji ieu Test klien 1 akun dijieun. Aya henteu némbongan janten cara méré aksés pamaké ukur ka akun husus dina PKS.

Ngan keur heck eta, kuring indit payun na diondang a pamaké anyar jeung PKS kalawan Aksés Administratif pinuh. Ayeuna mah tos login kuring jeung login lianna ieu (alamat @gmail dummy mah dijieun) nu bisa ngakses PKS kuring. Aya kénéh teu némbongan janten cara nambahkeun hiji pamaké kana Test klien 1 akun dijieun sangkan abdi tiasa unlink eta.

Kumaha keur kuring leungit di dieu? Kumaha kuring nambahan hiji pamaké aktif anyar ka Test klien 1 akun?

February 13, 2018