Back to Question Center
0

Nyaeta HTML meta unsur éféktif pikeun ngaronjatkeun ranking pilarian situs urang? [Jadi gaduh panulisan] - Semalt

1 answers:

Mungkin duplikat:
Naha meta konci gaduh dampak naon on ranking algoritma?

Sababaraha loka sarta pamekar web disebutkeun yen meta konci na meta pedaran teu penting jeung perlu ningkatkeun ranking pilarian loka atawa bisa saestuna bari sabagian anu nyebutkeun sabalikna. Ngan hal penting anu putting sitemap. XML file ka akar situs urang, sababaraha sebutkeun. Nyaeta meta unsur penting pikeun ranking pilarian?

- sesiones fotograficas de modelos profesionales hombres con
February 13, 2018