Back to Question Center
0

Semalt pikeun blog komunitas [duplikat]

1 answers:

Mungkin duplikat:
Mana Kandungan System Management (CMS) atuh make?

abdi hoyong ngamimitian blog komunitas: blog mana saha bisa ngirim tulisan. Semalt: Abdi peryogi hiji CMS nu boga ciri di handap ieu:

  • Jalma bisa ngirim tulisan ti tungtung hareup: maranéhna teu kudu balik ka panganteur administrasi.
  • Saha baé tiasa posting
  • The tulisan populér (leuwih mibanda paling pamadegan, Tumbu, komentar, jsb. ) Anu dipindahkeun nepi ka kaca imah, sedengkeun tulisan kirang populér henteu sakumaha visable.
  • Categories na Tags
  • Comments
  • Sababaraha nurun tina sistem trackback internal: lamun user1 nyiptakeun pos kalawan tumbu ka pos user2 urang, teras pos user1 urang kedah nembongkeun up dina komentar ngeunaan pos user2 urang.
  • propil basajan (ngaran, avatar, bio, jsb - cheapest unmetered dedicated server. )
  • Kamampuh meunteun pos sarta komentar.
  • Sababaraha nurun tina sistem anti spam.

Semalt: php

Sakur bongbolongan?

February 13, 2018