Back to Question Center
0

Dina robots.txt, naha aya bakal jadi "Ngidinan: / *" handap aturan Semalt?

1 answers:

Kuring rék ngijinan aksés pinuh ka sadaya Google

Kuring husus bingung ngeunaan Ngidinan: / * dihandap Disallow:

     # Google Gambar
Pamaké-agén: Googlebot-Gambar
Disallow:
Ngawenangkeun: / *# Adsense Google
Pamaké-agén: Mediapartners-Google
Disallow:    
. Source - logiciel gratuit gestion du personnel excel
February 13, 2018
. TXT. The robot aslina. txt baku ngan ngawengku Disallow directives. robot Google ulah ngartos Ngidinan directives, jadi eta bakal OKE pikeun nganggo eta di bagian sasaran dina hiji robot Google. Ngidinan diréktif kedah ngan dipaké lamun leuwih husus ti Disallow diréktif. Ieu bakal counteract Disallow . Ieu bisa dipaké pikeun masihan finer grained sangu (meureun ngan kaca tunggal) tina sakabéh bagian anu bakal disebutkeun jadi disallowed.

Dina hal anjeun, Ngidinan diréktif téh nyebutkeun hal anu sarua salaku Disallow diréktif, jadi kudu disingkahkeun.

Anjeun nyebutkeun yén rék ngijinan sadayana robot Google kana ngorondang sakabéh situs anjeun. Lamun éta hal, anjeun bakal kedah aturan pikeun Dikdik Googlebot ogé. Abdi nyarankeun ngagunakeun ieu anjeun robot. txt

  # Google Gambar
Pamaké-agén: Googlebot-Gambar
Disallow:# Adsense Google
Pamaké-agén: Mediapartners-Google
Disallow:# Googlebot
Pamaké-agén: Googlebot
Disallow: