Back to Question Center
0

Kumaha carana ngatur item dina kotak kawas format dina kaca web? - Semalt

1 answers:

Kuring geus dijieun ramatloka video & babagi poto basajan. Abdi hoyong ngatur sawangan (view gambar leutik) poto sareng video dina format kotak-kawas (kawas jandéla 8 layar mimiti) dina kaca imah.

Abdi bingung sakumaha nu tag kuring kedah nganggo: méja atawa div. Jigana éta rada gampang ngalakukeun hal eta ngagunakeun tabel, tapi kuring teu hayang make eta sabab keur solely dipaké pikeun data tabular. Kuring ogé ngarasa yen eta bisa ngabalukarkeun masalah handap jalan (sugan sia pabalatak dina mangsa pangropéa. )

pilihan séjén nyaéta ngagunakeun tag div, tapi kuring henteu weruh kumaha bakal balik ngeunaan ngalakonan ieu kalawan tag div - fiche de pointage du personnel gratuites.

Semalt salah atuh buka pikeun? A méja atawa div a? Mun kuring kedah nganggo div a, kumaha bakal nerapkeun ieu?

February 12, 2018

Hal nice ngeunaan tabel nyaeta aranjeunna pisan gampang keur ngartikeun grid kalayan jumlahna tetep barisan sarta kolom. Lamun eusi dina hiji sél mangrupakeun leuwih-ukuran, méja bakal dilegakeun pikeun nampung eta.

Di sisi séjén, divs tiasa langkung dinamis. Anjeun tiasa gaduh 10 di antarana sakuliah lamun jandela nu geus maksimal sarta 4 di sakuliah lamun narrower kalawan perenah dinamis antara dua. Pikeun divs, anjeun bakal rék nyieun tiap hiji ukuran tetep (duanana lebar tur jangkungna), nempatkeun sababaraha padding sabudeureun éta, sarta pastikeun aranjeunna ngambang kénca. Di dieu nyaeta sababaraha CSS yen Kuring keur ngagunakeun dina homepage kuring sangkan a perenah kotak. Unggal div ngabogaan kelas = item ka dinya. Kuring maké mnt-jangkungna tinimbang jangkungna supados divs dilegakeun vertikal lamun kuring nempatkeun teuing barang di antarana. versi heubeul IE teu ngarojong ieu, tapi kuring mikir gawéna ok ayeuna.

 . item {
padding:. 2cm;
ngambang: kénca;
lebar: 6cm;
mnt-jangkungna: 5cm;
wates: sholawat hideung ipis;
margin:. 1cm;
font-ukuran: sedeng;
} 

Abdi ngagunakeun tag div. Kuring lajeng bakal make CSS méré eta jangkungna jeung lebar husus tur ngambang aranjeunna ka kénca.

Ku ngadalikeun jangkungna jeung lebar anjeun gaduh kontrol leuwih leuwih dipasing di-antara divs.

Contona, lamun hayang grid nu 150x150 leutik. gambar leutik {jangkungna: 150px;lebar: 150px;ngambang: kénca;}

Abdi ngartos sual ieu ngeunaan tag ngan kitu hal Jigana maneh kudu mertimbangkeun maké mangrupakeun plugin jQuery disebut isotop. Hancana sadayana tiling pikeun anjeun, sahingga anjeun ngatur unsur dimensi béda jeung perbandingan aspek dina grid well-Blok tur alus-pilari.

Tumbu ka plugin nu: http: // isotop. metafizzy. co /